Workshop upcycling

Zie jij het zitten om op een leuke manier je oude spullen een tweede leven te geven? Zeg jij ook neen tegen de wegwerpmaatschappij en vind je het ook absurd dat er elk jaar tonnen en tonnen afgedankte kledij gedumpt wordt in de woestijn?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op een toffe manier leert Lore (Studio Stoflov) jou om oude kleren, lakens, stofjes, hoofdkussens…om te toveren naar iets helemaal nieuw! Oude jeansbroek wordt een paar savatten, een deken wordt een coole tas, een kleedje van je oma wordt een nieuwe bloes of kinderkleed, …Creativiteit kent geen grenzen maar onze grondstoffen wel….

Inspiratie genoeg om met gelijkgestemden een gezellige avond door te brengen en ook nog eens een leuk en bruikbaar resultaat mee te nemen naar huis.

Zowel voor mensen met als zonder naaiervaring, bieden we verschillende ‘uitdagingen’ aan. Breng gerust je eigen bijzondere textiel (of bijpassende garen) mee. Maar, geen nood, wij beschikken ook over een voorraadje.

Deze workshop gaat door op donderdagavond 4 mei in “Bokaal”, Bruggestraat 19, 8700 Tielt. We beginnen om 19.00u en eindigen om 21.30u. Drank kun je ter plaatse krijgen tegen een democratische prijs, en ook de verpakkingsvrije winkel zal open zijn voor deze gelegenheid.

Inschrijven kan via deze link

Je inschrijving is definitief als je de deelnameprijs van 38 euro gestort hebt op BE70 8917 0408 5725 met vermelding van naam en voornaam. Opgelet!!!! Plaatsen zijn beperkt

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: