Kick-off zero waste week 2024

Kick-off Zero Waste Week Tielt-Ruiselede 2024
donderdag 9 november 2023 (20u) 

Zero Waste Week Tielt is – na 2 edities – intussen al een beetje een referentie geworden. Met Zero Waste willen we sensibiliseren, versterken we praktische vaardigheden en bouwen we aan een community voor iedereen die een duurzame levensstijl nastreeft en een warm hart voor de planeet heeft.

Voor de derde editie, van 13 tot 19 mei 2024, slaan burgers uit Tielt en Ruiselede de handen in elkaar.

Wil je mee de invulling van de Zero Waste Week Tielt-Ruiselede 2024 bepalen? Super! De kerngroep van Zero Waste nodigt je hiervoor van harte uit op donderdag 9 november ’23 (20u) in Bokaal.

Tot dan?


PRAKTISCH 
– Donderdag 9 november ’23 (20u)
– Locatie: Bokaal (zero waste winkel), Bruggestraat 19, Tielt (op de kaart)
– Gratis toegang we voorzien hapjes en drankjes
Schrijf je hier in

Zero wat?
Het Zero Waste concept is een traject dat wij doorlopen met enthousiaste burgers om, samen met hen, klimaatacties te organiseren en deze te bundelen in een evenement van minstens 1 dag, maximum 1 week. 

In Tielt organiseerden wij – en samen met ons heel wat partners en burgers uit Tielt – al tweemaal een succesvolle editie van de Zero Waste Week. Op de site van vzw WOP! blikken we terug op de Zero Waste Week Tielt 2023.

Geef een reactie

%d